XT

Xavier Tarré

Xavier Tarré és enginyer industrial especialitzat en processos d’internacionalització i creixement empresarials. Al llarg de 25 anys com a director executiu de TAGA CREATIVA, la seva pròpia consultora, Tarré ha viscut i treballat a cavall d’Europa, Àsia i Amèrica teixint lligams entre líders, organitzacions i equips de molt diverses cultures.

Com a coach d’alta direcció format en configuracions sistèmiques, programació neurolingüística i gestió del canvi, Xavier Tarré acompanya líders amb gran responsabilitat en el seu camí de desenvolupament personal i professional.

L’any 2009, Xavier Tarré, Joan Cos i Enric Bernal van fundar Pinea3 Living Organizations. Aquesta consultora estratègica de desenvolupament organitzacional, especialitzada en l’acompanyament de líders i equips directius, neix amb la creació de la metodologia SEO® per a la gestió de l’excel·lència i del talent empresarials des d’un enfocament sistèmic i humanista. Des de llavors, destacades organitzacions nacionals i internacionals han apostat pel desenvolupament conscient com la manera més intel·ligent d’orientar-se als resultats.

Des de la publicació l’any 2012 del llibre Energia Organitzacional, on es recullen el fonament teòric i la metodologia pràctica de Pinea3, Tarré no ha deixat d’impartir conferències i tallers en centres i escoles de negocis d’un i l’altre cantó de l’Atlàntic.

Consulta la biografia completa d’aquest explorador polifacètic en aquest pdf

 PortadaBio