top of page
pinea3event689_19261099299_o_edited_edited.jpg

 

 

Després d'aprendre de múltiples cultures d'arreu del món i amb una dilatada trajectòria empresarial i directiva a l’Àsia, Amèrica Llatina i Europa, liderant nombrosos projectes de canvi, vaig descobrir la meva vocació per al Desenvolupament del Lideratge Àgil i Virtuós.

He dedicat gran part de la meva vida professional a modelar els comportaments organitzacionals d’èxit, complementant la pròpia experiència amb estudis i investigació sobre lideratge. El resultat és una innovadora i eficaç metodologia per facilitar la transformació d’organitzacions.

Actualment, em dedico a acompanyar a Directors Generals i als seus equips directius per a ajudar-los en la seva transformació i desenvolupament com a líders.

En paral·lel, soc co-director i soci fundador de TAGA, consultora de Desenvolupament del Lideratge i Change Management, així com conferenciant i autor sobre lideratge.   

 

Visc a Barcelona, enamorat de la meva dona, Glòria, i dos fills . M’agrada l’esport de muntanya i m'apassiona actuar com a agent de canvi en les organitzacions.

bottom of page