top of page

ACOMPANYAMENT CAP A UN LIDERATGE ÀGIL & VIRTUÓS

La principal eina pel Desenvolupament del Lideratge Àgil i Virtuós és la Caminada Creativa, que té els seus orígens en les walking meetings i en l’escola peripatètica aristotèlica.

Fent un Walk and Talk (enlloc de sit and talk) afavoriràs la creativitat i la comunicació, fent-la més efectiva, distesa, transparent i essencialment humana. En un inspirador marc natural i des de la confiança, treballaràs i reforçaràs el teu lideratge professional i personal.

 

En les Caminades Creatives, el/la protagonista ets tu.

Sent co-walkers, el diàleg s’enriqueix i el camí és fa més clar i lleuger. Gràcies a un acompanyament i guió personalitzats, assoliràs la perspectiva i enfocament necessaris per a una reflexió més precisa i per prendre millors decisions.

CAMINADA CREATIVA INDIVIDUAL

Image by Caleb Jones

Dirigida a Directius, CEOs d’empreses i líders d’organitzacions, en un marc de confidencialitat, i al llarg d'una sèrie de Caminades Creatives, es treballen les àrees del Lideratge Àgil i Virtuós.

CAMINADA CREATIVA GRUPAL

Image by Angelo Pantazis

Adreçada a Equips de Direcció i Comandaments. Amb les Caminades Creatives Grupals, en un format específic, s’amplia el radi d’impacte i s’integra tot allò extret de les Caminades Creatives Individuals. 

Especialitats: Servicios

CONFERÈNCIES CREATIVES

Una Conferència Creativa és una conferència dinàmica, participativa, vibrant, generadora de valor... en una paraula: creativa; i que està orientada a despertar una nova visió i una capacitat d'actuació en les persones a qui va dirigida. 

 

Amb un enfocament humanista i orientat a la missió de l'empresa / organització, les Conferències Creatives recullen continguts i conceptes de les Caminades Creatives per fer-los extensibles a la totalitat de l’empresa o organització.

Les Conferències Creatives permeten exposar i transmetre les idees clau del Lideratge Àgil & Virtuós per tal de facilitar el Desenvolupament del Lideratge i la Gestió del Canvi en les nostres organitzacions.

En cada esdeveniment busco crear un contingut diferent i que estigui 100% orientat a les persones a qui va dirigit.  Aquests són alguns dels temes que he cobert fins ara; però pots posar-te en contacte amb mi per descobrir més!

Especialitats: Servicios
pinea3event480_19260075480_o_edited.jpg

LIDERATGE ÀGIL & VIRTUÓS

Descobreix el seu fonament i els principals continguts i conceptes.

bottom of page