top of page
Search
  • Quality Taga

Xavier participa en el TAGA Change Management Empresarial Learning Event


El passat dimecres 29 de gener de 2020, va tenir lloc el TAGA Change Management Empresarial Learning Event.


En ell, va participar en Joan Cos (soci de TAGA Change Management) amb qui vam aprendre “com explicar Gestió del Canvi al meu cap”, a construir les bases de l’edifici de coneixement per a Reduir Resistències i Inspirar Acció, les principals Metodologies com a marcs per a l’acció entre molts altres continguts.


Amb l’experta Glòria Segura (col·laboradora de TAGA) vam descobrir els secrets del ROI d’un projecte de gestió del canvi i vam aprendre la pràctica de la mà de “els quals ho han fet” (i amb èxit) en Diàlegs amb Oscar Vitales de FALCK VL i Jaume Arqués de Càtering ARCASA.


Finalment vam aprendre sobre Lideratge Àgil amb l’inspirador Xavier Tarré (soci de TAGA Change Management) per a adonar-nos que és imprescindible un Lideratge Virtuós: o fer les coses BÉ o no fer-les, i ser PERSONES BONES (gràcies, Jaume, per apuntalar amb claredat aquesta potent idea).

Tot això amb el suport de Fundació Factor Humà en la comunicació, i en l’excel·lent marc de la Barcelona School of Management (UPF) i el seu excel·lent equip de suport.



20 views0 comments
bottom of page