La colombiana del tèxtil Industrias Salgari assegura el seu pla d’expansió amb un procés de desenvolupament intern

IND_SALGARI_11092015

Aquest divendres 11 de setembre de 2015, l’empresa colombiana Industrias Salgari, referent en la indústria tèxtil de l’Eix Cafeter, ha encetat un profund procés de desenvolupament organitzacional amb l’estreta col.laboració de Xavier Tarré.

La nova etapa, que ha vingut marcada per un taller experiencial adreçat a una dotzena de directius de la companyia i per un treball específic amb l’alta direcció,  es concreta amb un pla d’acció a dos o tres anys vista que té per objectiu provocar una catarsi en el model organitzatiu que permeti a la companyia consolidar el seu lideratge en el sector tèxtil multillatí.

Aquesta primera experiència, els ha servit per recuperar i valorar el llegat de la seva pròpia història i desfer-se de les creences limitadores que habitualment en formen part, de manera que els directius que hi han participat han pogut observar com es posa de manifest el potencial personal i empresarial i,  gràcies a aquesta comprensió, empoderar-se i optimitzar esforços per a la consecució d’un pla d’expansió altament ambiciós.