Conferència inaugural Expocoaching Colòmbia 2013: Lideratge Conscient i Organitzacions Vives

 

Expocoaching_XavierTarre_13

Aquest dimecres 18 de setembre de 2013, Xavier Tarré ha estat el responsable d’inaugurar,  amb la conferència Lideratge conscient per a organitzacions vives,  l’edició 2013 de la Trobada Mundial de Coaching i Lideratge d’Expocoaching Colòmbia, celebrada a la ciutat de Bogotà, els dies 18, 19 i 20.

A banda de la seva ponència davant un auditori de més de 400 persones, Tarré ha dut a terme diversos tallers monogràfics entorn el lideratge d’alta direcció, en els quals  han participat alguns dels empresaris i directius més destacats de la regió, i una presentació dinàmica adreçada a coaches i especialistes dels recursos humans titulada Energia Organitzacional i eines de Coaching.

Aquesta trobada és l’esdeveniment més rellevant dedicat al coaching i el lideratge a tota l’Amèrica Llatina. Cada any hi participen centenars d’empresaris i professionals d’organitzacions de tots els sectors productius, així com les escoles i associacions més representatives del coaching a nivell mundial.  Els dos principals organitzadors, INILID i MUNDO GERENCIAL, són dos referents indubtables en el món del coaching, del lideratge i del desenvolupament organitzacional a Colòmbia i als països veïns.