Idilia Foods neix amb un pla estratègic sistèmic i humanista

Versió 2

Aquest dilluns 5 d’octubre de 2015, la divisió de màrqueting del grup multinacional Idilia Foods ha participat, juntament amb el director general i el director de recursos humans,  en el  taller de tancament del primer cicle d’un programa dissenyat ad hoc per TAGA Creativa – Pinea3 Living Organizations sota la direcció de Xavier Tarré, per tal d’atendre amb el màxim rigor la singularitat d’un cas com aquest.

A través d’un treball d’acompanyament específic a l’alta direcció del grup, es van posar de relleu les diverses necessitats organitzatives que sorgeixen de la divisió de Nutrexpa en dos grups empresarials i, com a conseqüència, el naixement, el gener de 2015, d’Idilia Foods. La nova companyia, fundada sobre els fonaments que l’empresa mare els ha proporcionat, afronta en aquests moments el repte i l’oportunitat de repensar-se internament i externa.

Idilia Foods és una organització d’abast internacional propietària entre d’altres, de marques com Nocilla o ColaCao. L’equip de TAGA Creativa – Pinea3, per la seva banda, reconeix l’honor de col·laborar i acompanyar la companyia en aquest moment únic del seu procés de desenvolupament organitzacional.