Emypro completa el primer cicle del programa Exel·lència Empresarial

EMYPRO_26062015

Aquest divendres  26 de juny de 2015, tot l’equip directiu i càrrecs intermedis de l’enginyera Emypro s’han reunit per establir les bases d’un nou cicle de negocis fonamentat en una comprensió sistèmica i humanista de l’organització en tant que organisme viu i interconnectat globalment. Ho han fet en el marc del programa Excel·lència Empresarial Sistèmica i Humanista® (EESH) de TAGA Creativa – Pinea3 Living Organizations que dirigeix Xavier Tarré.

La trobada, que ha consistit en un taller experiencial, ha servit per identificar i donar resposta als reptes relacionals i operatius més apressants de les diverses seccions de negoci i les plantes de producció, així com per afavorir la comunicació i la cooperació entre elles.

Emypro, amb 30 anys d’història, és una enginyera especialitzada en sistemes d’emmagatzematge que treballa en múltiples projectes nacionals i internacionals. L’equip directiu de l’empresa va considerar estratègic reforçar el seu procés d’internacionalització amb aquest programa de desenvolupament intern.