IMC Toys avança en la impantació d’un model empresarial Sistèmic i Humanista

IMC_18062015

Aquest dijous 18 de juny de 2015, tot l’equip directiu d’IMC Toys ha completat el primer cicle del programa Excel·lència Empresarial Sistèmica i Humanista®(EESH) de TAGA Creativa – Pinea3 Living Organizations amb un taller dirigit per Xavier Tarré. L’activitat, que s’ha dut a terme en un entorn natural, ha servit per donar respostes integrals a les necessitats de cada àrea i de cadascun dels nivells jeràrquics de l’empresa, i per establir una coordinació efectiva entre totes les parts.

Aquest procés de desenvolupament intern, que avança en paral·lel en tres nivells, alta direcció, equip directiu i comandaments intermedis, no només ha generat una situació procliu al desenvolupament conscient de l’organització i de les seves persones, també ha permès als participants establir les bases del nou pla estratègic de l’empresa i començar-ne l’execució.

En aquest vídeo, Albert Ventura, director general d’IMC Toys, fa una valoració sobre els beneficis empresarials i personals d’aquest procés, posant especial èmfasi en les Caminades Creatives amb Xavier Tarré, com un recurs de l’alta direcció per assolir una millor comprensió dels lideratge personal i professional.

A principis dels 2000, Xavier Tarré, llavors director general de TAGA Operations, va col·laborar amb la companyia catalana IMC Toys, dedicada al disseny, la producció i la comercialització de joguines arreu del món, durant el seu procés d’internacionalització industrial i de desenvolupament d’aliances comercials estables en diversos països.