“Hem descobert una riquesa en cadascú de nosaltres que ni tan sols sabíem que existia”

 

Artur_ArquésArtur Arqués, Director General de Càtering Arcasa (Barcelona), després de completar amb tot el seu equip directiu el programa de desenvolupament organitzacional Excel·lència Empresarial Sistèmica i Humanista, manifesta: “Amb el treball de TAGA – Pinea3 hem descobert una riquesa en cadascú de nosaltres que ni tan sols sabíem que existia i que ens ha ajudat a comprendre com augmenta exponencialment el nostre potencial quan el propòsit personal i l’objectiu professional es troben alineats. És com passar ve veure-hi en blanc i negre a veure-hi en color. Xavier Tarré i Pinea3 ens han obert a un extraordinari ventall de possibilitats i ens han ajudat a aconseguir la fortalesa per a abordar-les. Això implica un treball d’autolideratge profund i integral, el Lideratge Creatiu, perquè sigui útil en tots els àmbits de la vida.”