50 empresaris de la Catalunya Central participen en la Jornada de Desenvolupament Organitzacional OES ®

FUBJoviat 19Feb15

Aquest dijous 19 de febrer de 2015, 50 empresaris i directius d’organitzacions de la Catalunya Central han participat en la Jornada de Desenvolupament Organitzacional Sistèmic i Humanista: l’empresa com a ser viu organitzada pels estudis d’Empresa de la Fundació Universitària del Bages (FUB), la Fundació Joviat i TAGA CREATIVA – Pinea3 Living Organizations, a l’emblemàtica Cova de Sant Ignasi de Manresa.

Després de la presentació a càrrec de Xavier Tarré, director general de TAGA, sobre el Sistema Energètic Organitzacional, ha tingut lloc un col·loqui sobre l’excel·lència empresarial en el qual set líders empresarials han exposat la seva visió i la manera d’abordar el desenvolupament en les seves respectives organitzacions. Cada ponent ho ha fet des del punt de vista d’un dels 7 eixos de l’OES ® (Sistema Energètic Organitzacional), la metodologia de diagnosi i desenvolupament empresarial de TAGA – Pinea3. Concretament, Rosa Tous, vicepresidenta de Tous ha tractat l’eix Expressió; Clara Puigventós, directora gerent d’Encís, l’eix Comunitat; Esteve Pintó de Catalana de Perforacions, l’eix Cooperació; Albert Giralt del Grup Vilardell Purtí- Avinent, l’eix Voluntat; Manel Valls, director general de la Fundació Sociosanitària de Manresa, l’eix Benestar; l’enòleg Joan Soler, l’eix Arrels; i Valentí Martínez, director general de la FUB, l’eix Saviesa.

La Jornada, que ha començat amb una sessió de meditació guiada pel pare Xavier Melloni, ha finalitzat amb un taller experiencial titulat Energia Organitzacional per a l’Excel·lència Empresarial a càrrec de Xavier Tarré, en el qual hi han participat tots els assistents.