Xavier Tarré rep la menció Líder d’Excel·lència LIDEREX atorgada per ICL i INILID

Mención_LIDEREX_Expocoaching2013
Aquest dimecres 18 de setembre de 2013, l’International Coaching Leadership (ICL) i l’Instituto Nacional de Liderazgo INILID han atorgat a Xavier Tarré la menció LIDEREX com a Líder d’Excel·lència per la seva tasca en el desenvolupament del lideratge al món, que l’acredita com a Membre Honorari del Comitè Internacional d’ICL. El President d’INILID, Carlos Pardo, li ha fet entrega d’aquest reconeixement durant la clausura de l’edició 2013 de la Trobada Mundial d’Expocoaching Colòmbia.Com a coach d’alta direcció especialitzat en configuracions sistèmiques, programació neurolingüística i gestió del canvi, Xavier Tarré ha dedicat bona part dels seus darrers 25 anys al desenvolupament d’una metodologia d’acompanyament a líders amb gran responsabilitat en el seu camí de desenvolupament personal i professional. A més, és enginyer industrial especialitzat en processos d’internacionalització i creixement empresarial, així com empresari i director general de TAGA CREATIVA i Pinea3 Living Organizations, dues consultores orientades al desenvolupament organitzacional des d’un nou paradigma dels negocis.

L’escola International Coaching Leadership i l’Instituto Nacional de Liderazgo són dues de les principals entitats organitzadores d’Expocoaching Colòmbia, una de les trobades més importants  entorn el coaching i el lideratge en l’àmbit internacional.