La multillatina de logística TCC inicia el programa de Desenvolupament Organitzacional i Lideratge

TCC_abril2015

Aquest dilluns dia 4 de maig de 2015, Xavier Tarré i  el seu equip a Colòmbia han facilitat el Taller de Descobriment i Gestió de l’Energia Organitzacional, dirigit als membres de la cúpula directiva de l’empresa colombiana TCC, líder indiscutible al sector de la logística a nivell nacional i amb una presència internacional creixent a la regió andina. Aquest taller, corresponent al programa OES ® de desenvolupament empresarial, segueix el model dels 7 eixos de l’Excel·lència Empresarial i la metodologia Energia Organitzacional desenvolupats per  TAGA Creativa – Pinea3 Living Organizations, per a l’anàlisi de l’estat de salut de les organitzacions i el seu creixement conscient i integrador. A la jornada, que s’ha celebrat a l’edifici de Confama (Medellín), hi han assistit l’equip de Presidència de la companyia i els seus principals executius al país. Tots ells han acompanyat en tot moment cadascuna de les fases de l’Autodiagnosi i del Pla d’Acció.